SharePoint Stack Exchange is a question and answer site for SharePoint enthusiasts. It's 100% free, no registration required.

Sign up
Here's how it works:
  1. Anybody can ask a question
  2. Anybody can answer
  3. The best answers are voted up and rise to the top

I have a subsite (http://testportal/documentcenter). When I add Aproval - Sharepoint 2010 workflow to document library where is in subsite, It works fine. But, I open subsite with Sharepoint Designer 2010 and Copy & Modify to Aproval - Sharepoint 2010 workflow, then I publish it. And I try add it to document library, I am typing someone's name to approvers field. When I click save button, I am getting this error message:

The form cannot be submitted because of an error. (http://s7.postimage.org/b6rh9bc2z/Untitled.jpg) error

If I leave blank approvers field, I can save it. But, When I start it manually, I am getting same error again. How I can solve this problem ? Thanks

share|improve this question

migrated from stackoverflow.com Aug 23 '12 at 14:39

This question came from our site for professional and enthusiast programmers.

Old post but if you not fixed yet, remove the Approvers & CC fields from Initiation Form Parameters and create new ones. Will work fine then.

share|improve this answer

Old post and you've probably solved this but check if you have Windows Update KB2553322 installed. Uninstall it and recreate your workflow and it should be ok :)

share|improve this answer
    
and what if we DO NOT have that windows update installed, then what's the answer?? – user11085 Oct 2 '12 at 14:53

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.