Take the 2-minute tour ×
SharePoint Stack Exchange is a question and answer site for SharePoint enthusiasts. It's 100% free, no registration required.

I'm having some issues with Search and Search Scopes. Basically I have created a Search Center site and linked it to my site collection in Site Settings->Search Settings. But it doesn't seem to be working properly.

Basically my site structure is like this:
Home
Site A
Site A.1
Site A.2
Site B
Site B.1
Site B.2
Site C
Site C.1
Site C.2

Now within all sites A.1, A.2, B.1, B.2... there are documents and files. Now when I search, I choose "All Sites" from the drop down and enter a document name, but I get no results found...UNLESS I am within the same site as the document itself.

So for example if I am on the Home site and I search for a document (document is stored in site C.1), I get no results...however, if I am on the Site C or C.1 or C.2 and I search for the document I will get it as a result. Is this the correct behaviour?

How can I get around this so I can search for documents from any site and get all results?

Is the solution to this to create a new scope rather than use the All Sites scope?

Thanks!!!

share|improve this question
add comment

1 Answer

up vote 0 down vote accepted

Figured it out, I used this guide, basically I deleted my Search Center and started again, Search and People Search works pretty smoothly now.

http://www.sharepointsharon.com/2010/11/search-set-up/

share|improve this answer
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.