Take the 2-minute tour ×
SharePoint Stack Exchange is a question and answer site for SharePoint enthusiasts. It's 100% free, no registration required.

I tried using STSADM to export / import a site definition, it exported properly, but when i tried to import it, it gave me fatal error that couldn't find a webtemplate #id** with LCID 1033, both sitecollections are on same server then why its asking for web template that is installed.

Link to another of my question that might help you understand for what I am trying to do here

Exact error

FatalError: Could not find WebTemplate #10016 with LCID 1033. at Microsoft.SharePoint.Deployment.ImportRequirementsManager.VerifyWebTemplat e(SPRequirementObject reqObj) at Microsoft.SharePoint.Deployment.ImportRequirementsManager.Validate(SPRequi rementObject reqObj) at Microsoft.SharePoint.Deployment.ImportRequirementsManager.DeserializeAndVa lidate() at Microsoft.SharePoint.Deployment.SPImport.VerifyRequirements() at Microsoft.SharePoint.Deployment.SPImport.Run() Progress: Import Completed. Finish Time: 7/13/2012 12:34:34 PM. Completed with 0 warnings. Completed with 1 errors.

I have 4 Site Collections atm

/ /a /b /c/d

I just created "d" as a new site collection dunno why it went into c tho, anyway

Source = /a/a.1/a.2

destination = /c/a.2

that's what I wanted but gave me above error while importing

share|improve this question
    
Do you mean a site collection instead of a site definition? –  Steve Lineberry Jul 13 '12 at 12:36
    
Can you post the EXACT error? Thanks. –  Steve Lineberry Jul 13 '12 at 12:36
    
Is the destination in the same WebApplication? If not: are the same features/solutions deployed to the destination WebApp? –  Dribbel Jul 13 '12 at 13:22
    
its the same web app, I created a new site collections from central admin, So I guess its using same web APP. I added more information –  Muhammad Raja Jul 13 '12 at 13:24
1  
STSADM export is for subsites. STSADM backup is for site collections. –  Kit Menke Jul 13 '12 at 15:49
show 2 more comments

1 Answer

up vote 0 down vote accepted

There was problem with site collection so had to create a new one from scratch.

Hope it helps if someone else came across same problem :)

share|improve this answer
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.