Take the 2-minute tour ×
SharePoint Stack Exchange is a question and answer site for SharePoint enthusiasts. It's 100% free, no registration required.

I am trying to add a muliiple user site column using the following:

  <Field
  ID="{FC2612C2-1C60-45C1-949A-A49BECD8DB02}"
  Name="test"
  DisplayName="test"
  Group="test"
  Type="UserMulti"
  SourceID="http://schemas.microsoft.com/sharepoint/v3"
    >
  </Field>

It is however displaying as a single user select field. What could be wrong?

share|improve this question

1 Answer 1

up vote 7 down vote accepted

John, Never tried this myself, but a comment is made http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms437580.aspx stating

"In order to allow enter multiple values into field with Type="UserMulti" you must set attribute Mult="TRUE"."

share|improve this answer
    
Don't know how I missed that –  John Jul 5 '12 at 14:14
1  
I tried that in Sharepoint 2013 and it didn't work at first. I was working on a list that uses content types and I was changing the defiitin only for the list template. I set Mult="TRUE" for the related site column as well and then it worked. Thanks for the tip there and +1 to you. –  Renan Aug 14 '13 at 13:27
1  
For me it worked only after I've added the field with properties: Type="User" Mult="TRUE" (SharePoint 2013) –  Mariusz Ignatowicz Jul 21 at 13:23

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.