Take the 2-minute tour ×
SharePoint Stack Exchange is a question and answer site for SharePoint enthusiasts. It's 100% free, no registration required.

I have a list in SharePoint 2010 in which the fields are not shown when clicking "New Item" and opening the NewForm.aspx. The list is not using a custom content type. I can edit existing list items in the list without any issue.

What might be causing this?

share|improve this question
    
Could you be more specific? Which fields are missing (more importantly their type), and is this a custom list? and If not, did you add any of your own fields to the oob List (and what type is it)? –  Zork Jun 22 '12 at 21:11
    
All of the fields are missing on NewForm.aspx, but all are visible on EditForm.aspx. This is a custom list no custom developed columns. –  JesseC Jul 5 '12 at 22:24
    
I went in via PowerShell, and the fields are not set to readonly, and I set explicitely to show in NewForm and the fields still don't show. –  JesseC Jul 5 '12 at 22:52
add comment

1 Answer 1

Close your sharepoint designer and open your site again in sharepoint designer, check NewForm.aspx now. If you are still not able to see missing fields, create a new form you will see the fields in new form.

share|improve this answer
    
How do you propose making a new NewForm.aspx without deleting the list? –  JesseC Jul 5 '12 at 22:29
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.