Take the 2-minute tour ×
SharePoint Stack Exchange is a question and answer site for SharePoint enthusiasts. It's 100% free, no registration required.

I have made event receiver which updates a field in a list, that event receiver is running in the subsite but not the the root site. The event receiver is scope = web.

Can there be some issue with that, also I cannot see

SPSecurity.RunWithElevatedPrivileges(delegate()
            {


                EventLog.WriteEntry("Windows SharePoint Services 3", errormsg);

            });

Please suggest, The site is in WSS 3

Thanks

share|improve this question
    
could you say more about the event handler target (sync/async, *-ing, *-ed, etc.) ? –  Supriyo SB Chatterjee Apr 17 '12 at 16:59
    
its on ItemAdded –  RHM Apr 17 '12 at 18:52
    
How have you deployed this? As a feature? Have you activated this in both webs? If you give details on how this was deployed and associated with the structure (list or content type) we'll take it from there. –  Ciaran Apr 17 '12 at 18:53
    
I deployed it as a feature on both the sites and on both sites the features are activated, on subsite it works but on its parent site it isnt working. –  RHM Apr 18 '12 at 10:00
    
It is only meant to work on a custom ID column which will be incremented by +1 everytime the new item is added.. that custom ID column is there on both the sites in the list –  RHM Apr 18 '12 at 10:02
add comment

1 Answer

up vote 1 down vote accepted

Download and install Sharepoint Manager http://spm.codeplex.com/releases/view/22762 then browse to your list. See if the event receiver is actually atttached. If not, you have a deployment issue. If yes you have a code issue! :)

share|improve this answer
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.