Take the 2-minute tour ×
SharePoint Stack Exchange is a question and answer site for SharePoint enthusiasts. It's 100% free, no registration required.

I have made a project in VS 2010 and added an application page to the project. When i build the project i get no WSP file. There is also no items in feature . If i add a WebPart item, then i get a feature and the WSP file from build.

How can i create the WSP file without adding other features?

share|improve this question
add comment

2 Answers

up vote 0 down vote accepted

I did the following and it worked for me:

  1. In Visual Studio 2010 Create a New Empty SharePoint Project
  2. Right click the project - Add New Item - Application Page
  3. From the menu - Build-> Build (No WSP)
  4. From the menu - Build-> Package (WSP in BIN/Debug Folder)
share|improve this answer
    
Thank you, it worked :) –  hognis Apr 17 '12 at 21:25
add comment

You can do that. You must insert the resource inside an existing feature through the wsp designer tool under visual studio 2010

share|improve this answer
    
I have no other features in my project, only the Application Page. The Application page is not available in any scope in the wsp designer tool. –  hognis Mar 8 '12 at 12:16
    
So you need to create a feature if you want follow a correct way to deploy it –  Salvatore Di Fazio Mar 8 '12 at 13:24
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.