Take the 2-minute tour ×
SharePoint Stack Exchange is a question and answer site for SharePoint enthusiasts. It's 100% free, no registration required.

I am having very big trouble with features, my feature has the following site columns content type list tempalte list instance

After fighting a lot, I removed the feature and created them again in Visual Studio. When I did this, then in Sharepoint I have 2 lists on the menu, but when I click on them, there is an exception, the log says:

  1. Failed to determine the setup path of the list schema for feature ID. ... feature.xml

I wanted to try removing everything manually, but when I was trying to delete the content type it says it belongs to an application feature

share|improve this question
    
In my opinion is trying to find the old feature.xml, but that feature does not even exist anymore because I deleted it from visual studio.... –  L.V. Sharepoint Architect Feb 27 '12 at 11:17
add comment

1 Answer 1

up vote 0 down vote accepted

iisreset or retract solution, check that the file instance has an attribute called populated FeatureId, if you want write me via mail

share|improve this answer
    
can you do skype? –  L.V. Sharepoint Architect Feb 27 '12 at 11:08
    
i prefer that you send me email with the code, for example –  Stefano Paterno Feb 27 '12 at 11:23
    
whats your email, its not on your profile. –  L.V. Sharepoint Architect Feb 27 '12 at 11:31
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.