Take the 2-minute tour ×
SharePoint Stack Exchange is a question and answer site for SharePoint enthusiasts. It's 100% free, no registration required.

I am currently trying to change the site icon. I have uploaded the icon picture to the Style Library in a folder titled Demo.

The name of the picture is Logo and it is a .png file.

When I give the relative URL in the url box, I get a 404 error page even know the url is correct.

Is there an additional feature that has to be enabled on the site. I have doubled check that the image has been published.

share|improve this question
    
Usually the site just displays a red cross where the picture is supposed to be if it isn't found. Are you sure there isn't anything else in the masterpage which could cause this error? –  Daniel Ziga Apr 16 '12 at 13:15
add comment

2 Answers

up vote 0 down vote accepted

Check to see if you have installed any 3rd party SharePoint add-ons that may have modified the web.config. Also check for any manual web.config changes.

share|improve this answer
    
We did, we used a branding add-on. I was unaware of this since I wasn't involved. –  Patrick_J Apr 17 '12 at 17:24
add comment

Did you set the URL in the form of /SiteAssets/Photo1.png? Please note the leading slash - it's needed. I even have tested your exact location: /Style%20Library/TestFolder/Photo1.png

share|improve this answer
    
Yes definetly got the leading slash. –  Patrick_J Feb 13 '12 at 20:13
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.