Take the 2-minute tour ×
SharePoint Stack Exchange is a question and answer site for SharePoint enthusiasts. It's 100% free, no registration required.

One of the users has updated his photo/picture on his My Site and it is showing the updated photo (on his My Site) as well as the picture property (user profile property) in SSP is updated with the new url (http://...).

However, the new picture is not displaying in the other sharepoint web-applications. I have verified that the user has already contribute/uploaded a document into the document library in the site-collection.

I even removed the user from the sharepoint member group and re-added the user using people picker window however still the result is same.

I run the "stsadm -o sync" and it did not fix the issue.

Do we have any specific method or command to fix this ?

share|improve this question
add comment

4 Answers 4

up vote 1 down vote accepted

A PS code to fix this.


$url = "http://hulmossteam:25000/"
$site= new-Object Microsoft.SharePoint.SPSite($url )
$web = $site.OpenWeb();
$myUser = $web.SiteUsers["c1\Administrator"]
$myUserInfo = $web.SiteUserInfoList.Items.GetItemById($myUser.ID)
$myUserInfo["Picture"]= "http://mysite/personal/Administrator/Shared%20Pictures/c781e650-0bc1-4c63-bb47-00f51398fd80.jpg"
$myUserInfo.Update()

share|improve this answer
add comment

I seen this frequently, but overnight it is fixed... I think it's spart of a daily job.

share|improve this answer
    
I waited for a weektime however it was fixed and which forced me to find a workaround as above. – Crazy 0 secs ago –  Karthikeyan Apr 29 '10 at 8:54
add comment

Try to run Profile Syncronization jobs.

share|improve this answer
    
welcome to SharePoint.SE! While this could potentially answer the question, we encourage more than one line answers. –  Kit Menke Jun 22 '11 at 13:55
add comment

I think this is related to a similar issue that Andrew Pointed to here

Profile Sync doesn't filter to all users on all sites

EDIT: url now points to migrated site

share|improve this answer
    
the link seems broken... –  BGM Oct 11 '12 at 16:26
    
It was a pre-migration link to this site. I have edited link so that it now points to correct URL –  Anders Rask Oct 12 '12 at 13:25
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.