Take the 2-minute tour ×
SharePoint Stack Exchange is a question and answer site for SharePoint enthusiasts. It's 100% free, no registration required.

I have a clean install of SharePoint 2010. Normal search is working fine (It is hitting the url /_layouts/OSSSearchResults.aspx?k=test&cs=This%20Site&u=http%3A%2F%2Faf007841. When I use the people search I get a 404 page. The URL it is hitting is /Search/PeopleResults.aspx?k=test.

PeopleResults.aspx does not seem to be there.

share|improve this question
    
This is the same question as this: sharepoint.stackexchange.com/questions/3748/… –  tarjeieo Oct 14 '11 at 10:00
add comment

2 Answers 2

up vote 2 down vote accepted

You need to create a search center first, then in site collection settings (for your site from where you perform people search) set this search center URL (http://yoursite/search/pages - for example).

You may also need to check your User Profile Service - does it import users from AD correctly?

share|improve this answer
add comment

You will also want to familiarize yourself with the search settings for your site collection. If you go to Site Settings, Site Collection Administration and select Search Settings you will see the different settings available to you for pointing to the search center and how the scopes should behave. If you are going to OSSSearchResults.aspx you are not going to have the full functinality available in Search.

share|improve this answer
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.