Take the 2-minute tour ×
SharePoint Stack Exchange is a question and answer site for SharePoint enthusiasts. It's 100% free, no registration required.

I have a sharepoint 2010 installation that I have been using on a trail version while my boss orgnised a movl subscribtion which would include sharepoint. Thats done now and last week the activation key was put into sharepoint. This did work as i could not install office web apps until the server was a full licecned prouduct.

Now today all the sites that i created during the trial period are erroring and telling me ....

The trial period for this product has expired.

Troubleshoot issues with Microsoft SharePoint Foundation.

Correlation ID: db3adbce-1c76-44e0-bd10-883868241106

Date and Time: 8/13/2011 10:48:46 AM

....

Help Please I dont want to have to rebuild everything again :(

Thanks for any advice

Dave

share|improve this question
    
DO NOT UNINSTALL OFFICE WEB APPS on sharepoint2010 ,It takes the whole freaking sharepoint 2010 and iis with it .... BALLS!!! –  Dave Aug 13 '11 at 13:55
add comment

1 Answer

up vote 2 down vote accepted

I'd recommend that you run the SharePoint config utility on each wfe & app server in your farm to see if that cleans it up. You can run it from:

Start > All Programs > Microsoft SharePoint 2010 Products > SharePoint 2010 Products Configuration

  • or -

from the command-line:

http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc263093.aspx

NOTE: psconfig.exe can be found in Program Files\Common Files\Microsoft Shared\web server extensions\14\bin on the drive where you installed SharePoint.

share|improve this answer
    
Hi Rob thanks for the reply, i just had a small hickup and unistalled my sharepoint while uninstalling the office web apps ( which i was recomemded to do on a different forum.... i now have found this and know its a BIG mistake not reading prompt boxes fully.... vinaybhatia.blogspot.com/2011/06/… ill mark you answer as answered and will bookmark your link incase i get it on the rebuild. Thanks –  Dave Aug 13 '11 at 13:58
    
ROb I believe your post was in answer to my delete sharepoint comment, i thought orginall it was for the main topic. I just ran the sharepoint products configuration wizard and its all back up and working!! Thank you for the pointer!! Saved me hours of hassel and work! –  Dave Aug 13 '11 at 14:40
    
This fixed the trial error ...retrohack.com/sharepoint-2010-trial-period-expired –  Dave Aug 13 '11 at 14:41
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.