Take the 2-minute tour ×
SharePoint Stack Exchange is a question and answer site for SharePoint enthusiasts. It's 100% free, no registration required.

I have a working site:

http://moss/culture/

The culture site collection has a subsite (icon show it to be a workspace) that still shows up in the Current Navigation, SharePoint Designer and the Sites and Workspaces listing. However the link is very wrong, and I cannot access the site.

It used to be

http://moss/culture/par/

But the site owner did something in the Site Navigation Settings (he says) that broke the link and the /culture/ site reports the link as

http://moss/culture/viewlst.aspx/default.aspx

Which give a 500 INTERNAL SERVER ERROR warning. None of the content listed in the Site Hierachry treeview is accessible. It all throws this same error regardless of the link.

I cannot access the site with any of the administrative functions, but they all give the same error.

My suspicion is while trying to rename the site, the cut and paste the wrong thing into the wrong box, but I just don't know where to look next.

NEW INFO I am now a site collection admin. I enabled the Publishing feature and I cannot access the Manage Content and Structure page. Unknown error.

Still looking for settings to reset on the parent site.

share|improve this question
add comment

1 Answer

What happen if you type these .aspx pages directly to the link? (the original and the changed one)

/_layouts/settings.aspx

/_layouts/viewlsts.aspx

/_layouts/prjsetng.aspx, and so on...

Can "?contents=1" show webparts inside? But I`m not sure if it helps for workspaces.

[edit] I`m sorry, you already mentioned these links above by link "administrative functions".

share|improve this answer
    
Same 500 error. –  MrChrister Jul 12 '11 at 15:28
    
I`m sorry, you mentioned it above by link "administrative functions". And what about change the path in designer ? Or move workspace to another location or create some new page and promote it as default.aspx –  Molik Jul 12 '11 at 15:42
    
Can't move the site or access it all in Designer. Still awaiting for a site collection admin to see if those permissions help. –  MrChrister Jul 12 '11 at 19:13
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.