Take the 2-minute tour ×
SharePoint Stack Exchange is a question and answer site for SharePoint enthusiasts. It's 100% free, no registration required.

I'm trying to create a site template which include several lists. On these lists, we've got items with attachments. I'm quite surprised not to see attachment in the WSP generated... I've created a document library and this time attachments were included in the WSP.

Basically, I can switch my list to a library, but do you know if this is intended or if it is unexpected.

share|improve this question
1  
Are you selecting the checkbox 'Include Content'? Is the list item data being included, but not the individual attachments? –  Tim Gabrhel May 25 '11 at 17:35
    
Yes, list items are included, except individual attachment(s). –  camous May 26 '11 at 6:05

1 Answer 1

Unfortunately exporting site templates works far from perfectly...

It is more than likely that this is per design, as i have discovered several other caveats with this functionality. The most annoying being that export does not work with Publishing sites (i know you can hack around this, but the fact stays that it is not supported and probably for good reasons).

You can try exporting the list as stp file including content instead.

i only use export site to import into a temporary Visual Studio solution, so I can copy the declarative XML into my "real" VS project

share|improve this answer

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.