Take the 2-minute tour ×
SharePoint Stack Exchange is a question and answer site for SharePoint enthusiasts. It's 100% free, no registration required.

I am new to SP, using 2010, and have my account tied to active directory. Yet in SP I cannot see my email address anywhere. How can I know what address is using?

Ok, I CAN see my address under My Settings. However, only when I am on My Site. When I go to the default site that value is blank!

share|improve this question
add comment

2 Answers

up vote 6 down vote accepted

I suspect that your user profile has changed, but SharePoint didn't pick up the changes. Here's a post with some suggestions.

share|improve this answer
    
Right, the account sync service was not running properly. Thank you. –  Daniel Williams Apr 23 '11 at 3:17
add comment

Another Quick fix for this, if you are not using the profile service it to simply delete the user from the site collection and add them back in. What has happened to me is I will create a test account with out populating the email field in AD and then add that account to SharePoint. Then realize that I forgot to add teh email go back to AD add the email and then it does not show up in SharePoint. The solution is delete the accout from SharePoint and add it back in and there will be the email.

share|improve this answer
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.