Take the 2-minute tour ×
SharePoint Stack Exchange is a question and answer site for SharePoint enthusiasts. It's 100% free, no registration required.

Everytime I run the Reformat HTML it substitutes the HTML entity name for the special character.

For Example:
I have in HTML ó after I run Reformat HTML... it changes it to ó, thus displaying strange characters in some browsers such as Mozilla. Again, this is in the HTML source screen.

Is it possible to stop this behaviour, or format the source in such a way that it survives the reformatting?

share|improve this question
3  
Is there a question? –  Sean Earp Apr 13 '11 at 19:57
    
what happens if you encode the &: ó –  djeeg Apr 13 '11 at 21:36
    
That is the problem, djeeg. If I enter the HTML entity for ampersand as &, after the Reformat HTML routine is run, it converts it to the character for ampersand (&). I do not want that. –  Rick Apr 14 '11 at 13:54
add comment

1 Answer

Sometimes you need to double escape special characters. In your case ó should be escaped and entered as ó. What I don't understand here is why different browsers have different behaviors...

share|improve this answer
    
That doesn't change the HTML entity when I run the Reformat HTML routine, so technically it works, BUT it displays ó –  Rick Apr 28 '11 at 13:54
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.