Take the 2-minute tour ×
SharePoint Stack Exchange is a question and answer site for SharePoint enthusiasts. It's 100% free, no registration required.

my problem is that I can not upload documents to SharePoint 2003 when I using the multiple upload. (Only the multiple upload is not working, when I push the button nothing happens)

I had no problems with the multiple document upload when I used a SharePoint 2010 environment.

share|improve this question
    
Nothing in SP Logs or event lots? –  Shoban Apr 12 '11 at 8:35
1  
Do you mean that the actual uploader doesn't show up, or that you manage to add files, but when you press the button to start the upload - nothing happens? –  einaros Apr 12 '11 at 8:58
    
What browser are you using? Could be a client side issue. –  Serious SharePoint Apr 12 '11 at 13:29
    
Windows XP, IE 8. My opinion is also that this is a client side issue. –  LaPhi Apr 13 '11 at 13:25

1 Answer 1

up vote 2 down vote accepted

I assume you really do mean SharePoint 2003 and not 2007?

In 2007, there's some script which runs on click of the multiple item upload link. It sounds to me like that script isn't firing. I'd try a little debugging in the browser with IE's Developer Tools or in Firefox with Firebug to see if there is indeed a script problem. If there is, it may be caused by some other scripting component you have added interfering.

share|improve this answer

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.