Take the 2-minute tour ×
SharePoint Stack Exchange is a question and answer site for SharePoint enthusiasts. It's 100% free, no registration required.

I have the following settings in my Web.Config

<customErrors mode="Off" />

and

CallStack="true"

But still detailed errors are not shown (the default error message asking us to make the above changes to show detailed error). These settings seem to work for MOSS 2007 but not for SharePoint 2010. I have the same issue with two different servers.

share|improve this question

4 Answers 4

up vote 7 down vote accepted

Really confusing in SP2010, but you need to change the following web.config.

"C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Web Server Extensions\14\TEMPLATE\LAYOUTS\web.config"

share|improve this answer
3  
That's only if you're trying to get error details for application pages though –  Wictor Wilen MCA MCM MVP Apr 9 '11 at 10:21
    
Exactly right wictor, as _layout is an application vdir in iis it has its own web.config –  Anders Rask Apr 10 '11 at 14:30

Where does the error occur? Sometimes you have to change it in different web.config than the one for your web application. The 14 hives contain a lot of folders with other web.configs.

share|improve this answer

You may have a corrupt web.config file. Check the windows event application logs to see what the actual error is. (from your other question i assume you are modifying the web.config on one of you web applications)

share|improve this answer

Those changes should do it, even though I usually add debug="true" as well. Also make sure that you're editing the correct web.config (correct iis web application, or the correct one in the SharePoint root).

share|improve this answer
    
Thanks Victor. I was about ti post about debug=true. I checked it and it is in debug mode. Everything seems correct but still does not work. –  Shoban Apr 9 '11 at 9:22
    
What URL are you receiving the error on and what web.config file have you changed? –  Wictor Wilen MCA MCM MVP Apr 9 '11 at 9:24
    
Muhimbi'sanswer solve my issue. –  Shoban Apr 9 '11 at 10:22

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.