Take the 2-minute tour ×
SharePoint Stack Exchange is a question and answer site for SharePoint enthusiasts. It's 100% free, no registration required.

I have a list that seems to be acting oddly.

The list has 5 custom columns. 2 columns are text fields, the others are lookup fields.

When I view the list I see data in all 5 columns. When I edit a pre-existing item I see data only in the Title field.

When I add a new item I can add data to all columns. However, once I am back viewing the list view I only see the Title field data for this new item (pre-existing items still show as mentioned above). When I edit this new item I then can see all the data I originally entered.

Does anyone have any idea of what might be happening?

share|improve this question
    
Did you ever find the solution to this? If yes, could you post the answer? –  Kit Menke Jul 29 '11 at 21:04
    
Can you please move your comment to an answer? This way, you can mark it as the correct answer and allow other people to contribute. :) –  Kit Menke Aug 3 '11 at 19:58
add comment

1 Answer 1

up vote 0 down vote accepted

Multiple columns with the same label that aren't displayed in the same views/forms. Once we found that out we removed the unnecessary columns and made sure all columns were viewable in the views/forms.

share|improve this answer
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.